Ексучасниця “Жіночого кварталу” шокувала зізнанням, що її жорстоко бив брат

Зірка “Жіночого кварталу” і переможниця “Розсміши коміка” 13-го і 14-го сезону Лєра Мандзюк зізналася, що у дитинстві її бив старший брат.

За словами дівчини, часом, до процесу залучалася мама, яка маніпулювала силою свого старшого сина. Гумористка зростала у бідній сільській родині, тому не дивується ситуації, що склалася. Вона вважає її “традиційною у середовищі, де у людей нема психологічного розвитку”.

Комікеса у розмові з Машою Єфросиніною зазначила, що в їхній родині всі так чи інакше зазнавали кривди. Принаймні її старшим братам і сестрам діставалося на горіхи більше. Мама Мандзюк здебільшого страждала від рук свого чоловіка, який часто був на підпитку.

Стендап-комікеса пригадує, як використала факт насильства у жартах на сцені одного з відомих гумористичних телешоу в 2017-му. На це брат-кривдник відреагував дуже гостро: “Якщо ти ще раз скажеш, що тебе били, я приїду додому, і ти отримаєш п*зди. Значить, ми тебе мало били”.

Пробачити Лєра Мандзюк все ж готова, але “на це потрібен час”. Поки жоден з родини не просив вибачення. На думку стендаперки, вони ще можуть навіть не усвідомлювати, що зробили щось не те.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *