Напевно, всі хоч раз намагалися їх запікати. Але для когось може виявитися сюрпризом, що просто поставити їх у духовку буде недостатньо. Ділимося з вами правильним рецептом запечених яблук, які завжди виходять ідеально.
складові
Яблуко 4 шт., Цукор 50 г, Кориця 1 ч. л., Вершкове масло 20 г, Родзинки 40 г, Волода 180 мл, Волоські горіхи 25 г, Морозиво за смаком.
Приготування
1. Підготуйте продукти (замість цукру можна використовувати мед). Родзинки залийте окропом і дайте їм постояти 15 хвилин. Так вони стануть м’якими і ароматними.
2. За цей час підготуйте яблука – акуратно видаліть серединку. Викладіть в поглиблення родзинки з волоськими горіхами, зверху присипте цукром або додайте мед. Також додайте трохи кориці. Покладіть шматочок вершкового масла.
3. Влийте в лист воду і покладіть на нього яблука. Запікайте їх 30 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.
Апетитна печена скоринка та повітряна, ніби збита в яблучну піну м’якоть. Саме такими виходять фрукти, якщо додати трохи води та вершкового масла. Подавати їх слід із кулькою морозива чи порцією збитих вершків. До речі, не дуже кисла жирна сметана теж стане чудовим доповненням до яблучного десерту. Бажаємо приємного апетиту!
ДТП сталося у понеділок, 20 травня, на перехресті вулиці Академіка Павлова і проспекту Науки. Про…
Єлизавета Глинська, переможниця популярного кулінарного шоу «МайстерШеф», розповіла, як смачно приготувати просте печиво із повидлом.…
Прокурори Жовтоводської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно мешканця Кам’янського району за фактом…
Російська пропаганда зараз посилено розгойдує тему, що в Україні майже мільйони ухилянтів від військової служби.…
Українська співачка Надя Дорофєєва показала спокусливе фото у Мережі. Так, у фотоблогу Наді з'явилася пікантна світлина, на…
Жирні кислоти Омега-3 - це "хороші жири", які необхідні нашому організму для функціонування. Ці жирні…