На Дніпропетровщині чоловік вбив рідного брата

25 жовтня після 10-ї вечора на лінію «102» надійшло анонімне звернення від чоловіка з с. Червоногригорівки, який повідомив що до нього додому прийшов знайомий з ножовими пораненнями. Виїздом на місце події поліцейські виявили на підлозі будинку тіло 47-річного місцевого мешканця з чисельними пораненнями.

Першочерговими діями правоохоронці встановили, що цього ж дня о 22-й годині між заявником та його братом відбулася сутичка. В ході сварки старший брат схопив кухонний ніж та вдарив ним чоловіка. Від отриманих ран останній помер. В будинку поліцією зібрано речові докази та вилучено знаряддя злочину – кухонний ніж. Як з’ясувалося, нападник раніше вже був засуджений за тяжкий злочин.

27 жовтня після проведення необхідних слідчих дій за погодженням з Нікопольською окружною прокуратурою фігуранту повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого п.13 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство вчинене особою, яка раніше вчиняла умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Йому загрожує покарання від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *