У Кам’янському районі чоловіки влаштували “розбірки” зі стріляниною

У м. П’ятихатки поліцейські затримали чоловіка, який вчинив стрілянину та поранив містянина. Під час конфлікту підозрюваний поцілив 43-річному чоловіку в плече.

Поліцейські встановили, що 22 жовтня ввечері, біля одного із магазинів в місті П’ятихатки, між знайомими чоловіками виникла суперечка.  Врегулювати конфлікт підозрюваний вирішив за допомогою зброї та декілька разів вистрелив в бік опонента. В результаті –  поцілив чоловіку у плече. Після цього стрілок втік з місця події.

Оперативники відділення поліції № 7 Кам’янського РУП затримали підозрюваного – ним виявився 33- річний місцевий житель.  Знаряддя злочину –стартовий пістолет з ознаками переробки вилучили та направили на експертне дослідження.

За погодженням з Жовтоводською окружною прокуратурою фігуранту повідомили про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень,  передбачених ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *