У Дніпрі троє дівчаток вночі вирушили пішки до Нікополя

Трьох неповнолітніх виявиливчора патрульні у Дніпрі під час комендантської години.

Рухаючись Центральним районом, близько 2-ї години ночі, патрульний екіпаж помітив трьох дівчаток, що йшли вулицею Старокозацькою. Дорослих поруч не було.

Поліцейські зупинили дітей та поцікавилися, що вони роблять у такий пізній час самі на вулиці. За слова однієї з дівчинок, вони мешкають на Лівому березі і вирішили супроводити свою 13-річну подругу до Нікополя. Одна з дівчат підтвердила, що мешкає там і хоче туди повернутися. Двоє інших додали, що тато дівчинки у цей час на війні. А до Нікополя вона хоче повернутися тому, що тут в Дніпрі її ображає бабуся, з якою вона зараз проживає. Діти вирішили, що йтимуть за допомогою навігатора, і вночі, коли дорослі відпочивали, вийшли самостійно з дому.

Патрульні зігріли знайд в службовому автомобілі, пригостили смаколиками та повідомили про них представнику ювенальної превенції. Дітей доправили до лікарні, де їх оглянули лікарі. Одна з дівчаток мала підвищену температуру та почервоніння горла. Інші почувалися задовільно. На місце прибув працівник ювенальної превенції. А зранку спецлінії 102 від батьків дівчат надійшов виклик про зникнення дітей.

На щастя, ця історія закінчилася добре.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *