На Дніпропетровщині на зупинці чоловік побив жінку

Пригода сталася на зупинці громадського транспорту «Пісочна» 13 жовтня близько 16:00. Коли чоловік прийшов туди, там уже стояла жінка, проте «полюбовно» розійтися пасажирам не вдалося.

Як значиться у матеріалах справи, між громадянами виник конфлікт, а далі на «ґрунті раптової неприязні» чоловік кулаком двічі вдарив незнайомку в праве плече, а потім ще й ногою копнув  в область її правого стегна, повідомляє krlife.com.ua.

Після побиття кривдник поспішив зникнути, проте жертва не стала пробачати й звернулася в поліцію та за медичною допомогою.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ст.126 ч.1 КК України, за ознаками умисного завдання побоїв, які завдали фізичного болю і не спричинив тілесних ушкоджень.

26 жовтня Дзержинський районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області ухвалив рішення визнати чоловіка винним у пред`явленому обвинуваченні і призначити йому покарання за ст.126 ч.1 КК України у вигляді штрафу в дохід держави у розмірі 850,00 гривень, що становить п`ятдесят неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Позову про відшкодування моральних і матеріальних збитків від заявниці не було.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *