Кам’янський «Міськводоканал» провів роботи на каналізаційних мережах дитячого будинку

Від комунального закладу «Кам’янський спеціалізований будинок дитини» Дніпропетровської обласної ради» на адресу КВП КМР «Міськводоканал» надійшов лист про те, що на території закладу знаходяться колодязі та люки в неналежному робочому стані, які потребують ремонту. Згідно цього листа, бригаді дільниці з експлуатації мереж каналізації КВП КМР «Міськводоканал», начальник дільниці Борік Леонід Іванович, була поставлена відповідна задача, яка була якісно виконана.
За вказаною адресою проведені об’ємні роботи. На шести колодязях провели повністю ремонт внутрішньої частини, загерметизували та заповнили цементним розчином шви і обробили рідким склом. Підняли на необхідний рівень три колодязя, на одному колодязі встановили новий пластиковий комплект обічайка з кришкою. Також, промили мережі каналізації гідродинамічним способом з залученням спецтехніки.
Адміністрація КЗ «Кам’янський спеціалізований будинок дитини» Дніпропетровської обласної ради» щиро дякує генерального директора КВП КМР «Міськводоканал» Олександра Плахотніка, та працівників підприємства за те, що вчасно прореагували на лист, та якісно і швидко провели роботи по виконанню ремонту каналізаційних колодязів.
Щиро дякуємо бригаді дільниці з експлуатації мереж каналізації за сумлінну самовіддану працю!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *