Рецепт дня: Салат «Венеція»

Наближається сезон свят. І якщо окрім традиційних “Олів’є” та “Крабового” ви бажаєте порадувати родину чимось новеньким, неодмінно приготуйте салат «Венеція» з курячою грудкою.

Ви здивуєтеся, наскільки простий цей салат і як швидко він готується. До складних інгредієнтів, які вам знадобляться, можна зарахувати хіба курку. Її доведеться відварити заздалегідь, щоб використати холодну. А решта вже готова до використання для салату.

Складові
Куряче філе 2 шт., Морковка по-корейськи 200 г, Мариновані огірки 4 шт., Твердий сир 200 г, Консервована кукурудза 180 г, Часник 2 зуб., Петрушка 1 пуч., Майонез 4 ст. л., Сіль, Чорний перець (мелений) до смаку.

Приготування
1. Насамперед потрібно підготувати продукти. Куряче філе відваріть у трохи підсоленій воді до готовності. Повністю остудіть його та наріжте дрібними кубиками. Твердий сир натріть на середній тертці.

2. Так само дрібним кубиком, як і курку, подрібніть мариновані огірки. Пересипте підготовлені інгредієнти в глибокий салатник. Туди ж відправте моркву по-корейськи і часник, пропущений через прес. Дрібно наріжте зелень і пересипте її в миску. Зверху додайте консервовану кукурудзу. Заправте салат майонезом на смак.

3. Посоліть і поперчіть закуску, ретельно перемішайте її. Дайте салату кілька хвилин настоятися (краще у холодильнику), а потім подавайте до столу.

Погодьтеся, дуже просто. Проте страва гідна подачі до святкового столу. Вона яскрава та соковита завдяки продуктам із насиченим смаком.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *