Categories: Це цікаво

Зірка “Гри престолів” планує зіграти в українському фільмі

Зірка серіалу “Гра престолів”, ірландський актор Джек Глісон неочікувано заявив про бажання зіграти в українському фільмі.

Цим він поділився під час заходу NGO, який відбувся у Лондоні. У “Сніданку з 1+1” у рубриці “ЖВЛ” режисерка майбутньої стрічки Ксенія Бугрімова більш детально про це розповіла. За її словами, Джек Глісон бачить себе в ролі Володимира Івасюка, однак вона б хотіла, аби він зіграв Григорія Сковороду. Бугрімова зазначила, що вже надіслала матеріал актору. Наразі його агенти з юридичної точки зору розглядають, настільки цей задум можливо втілити в життя.

Джек Глісон на заході NGO / Фото: instagram.com/talentedu_uk

“Він мені дуже нагадує Сковороду. Звісно, йому обидві пропозиції дуже цікаві. Я надіслала йому матеріал. Він зараз з агентами його розглядає. Він сказав на камеру людям, що він хоче. Але це емоційно. Далі виступають юридичні агенти, які може й не хочуть, а може й хочуть”, – поділилася режисерка.

До речі, на заході NGO Джек Глісон англійською мовою прочитав вірш поета Сергія Жадана. Актор прийшов на подію у вишиванці, взяв із собою футболку із написом “Чебуреки сила — ворогу могила”, а також рожеву панамку із логотипом Kalush Orchestra. Як виявилося, це була ініціатива самого Глісона.

Джек Глісон / Фото: Associated Press

“Говорить, що в нього є вишиванка. Він показує свою вишиванку. Він прийшов з футболкою та панамкою Kalush Orchestra”, – пригадала Бугрімова.

Олена

Recent Posts

Під Кам’янським чоловіка придавило плитою пресувального верстата

17 травня в селищі Єлизаветівка Петриківського району травмувався 56-річний чоловік. За попередніми даними, він порушив…

13 хв. ago

На Кам’янському водосховищі спіймали браконьєрів

Спільна спецоперація рибоохоронців Держрибагентства на Кам’янському водосховищі. Рибоохоронці продовжують посилено патрулювати водойми для того, щоб…

43 хв. ago

У Кам’янському відбувся квест до Всесвітнього дня музеїв від ГО «Молода Бджола»

10 команд занурились в захопливий світ української історії та культури, виконуючи різні завдання на локаціях…

10 години ago

Школярів Кам’янського вчили безпеки

Рятувальники та поліцейські провели лекцію в Мобільному класі безпеки В навчальному закладі у місті Кам’янське…

14 години ago

У Кам’янському затримали вуличних грабіжників

Пограбували посеред вулиці: поліцейські Кам’янського затримали двох підозрюваних. Зловмисники підбігли до жінки ззаду та відібрали…

14 години ago

Кам’янчани крали гроші з чужих карток

У Кам'янському поліцейські викрили двох чоловіків, причетних до крадіжок грошей з чужих рахунків. В обох…

15 години ago