Екс-нардеп від Дніпродзержинська майже оклигав

Колишній нардеп від Дніпродзержинська (Кам’янського) Олег Царьов вперше після замаху на його життя з’явився “в ефірі”. Коротке інтерв’ю з ним опублікував російський пропагандистський ресурс RT, повідомляє УНІАН.
Судячи з яскравої зелені навколо Царьова, ролик був записаний або десь на крайньому півдні (якщо не в тропіках), або дуже давно – ще кілька тижнів тому, до настання метеорологічної осені. Сам він при цьому виглядає дещо млявим, видно краї бинтів під одягом – але без видимих ран на тілі та обличчі.
У самому відео екс-нардеп розсипається в подяках перед російськими силовиками, лікарями і всіма, кому не начхати на його життя. Також він стверджує, що для спілкування з пропагандистами його вперше з моменту замаху випустили на вулицю.
Особливих подробиць про замах Царьов не наводить, посилаючись на таємницю слідства. “Були затримання, можливо ще будуть. Дуже сильно допомогло те, що на роботі були камери, і свідчення співробітників”, – заявив він.
На закінчення Царьов пригрозив відповідальністю “терористам” за замах, за “акти терору” і за війну, яку, до речі, розв’язала Росія, і за “те, що вони зробили з Україною”.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *