Кам`янський Центр молодіжних ініціатив продовжує реалізацію проєкту «Тримаємо стрій»

Команда Молодіжного центру проводить просвітницькі заходи, метою яких є задоволення нагальних потреб підлітків та молоді у здобутті знань, навичок і компетенцій, необхідних під час війни та у післявоєнний період.

Серія заходів складається з таких напрямків:

1) Тренінг з розвитку soft skills – це навчання специфічним м’яким навичкам, таких як комунікація, лідерство, робота в команді, управління часом, що покращує ефективність роботи та міжособистісні взаємини.

2) Тренінг з працевлаштування – це навчання навичкам пошуку роботи, створення резюме, підготовки до співбесіди та іншим аспектам, пов’язаними із процесом пошуку та здобуття роботи.

3) Тренінг з основ домедичної допомоги – це навчання наданню першої допомоги в невідкладних ситуаціях, таких як надзвичайні події, що можуть зберегти життя та здоров’я.

4) Тренінг з особистої безпеки – це навчання стратегіям та навичкам  для запобігання ризикам та захисту власної безпеки, включаючи важливі аспекти безпеки в повсякденному житті.

Загалом, протягом двох місяців реалізації проєкту було охоплено вже понад 650 осіб. Команда Центру молодіжних ініціатив наголошує, що проєкт “Тримаємо стрій” триватиме й упродовж листопада, тому слідкуйте за оновленнями у соціальних мережах молодіжного центру в Інстаграм та Фейсбук, щоб не пропустити нову інформацію про наступні тренінги та заходи.

Інстаграм: https://instagram.com/yic.kam

Фейсбук: https://www.facebook.com/yic.kam

Проєкт «Тримаємо стрій» реалізується за підтримки програми «Український фонд швидкого реагування», яку втілює IREX за підтримки Державного департаменту США.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *