Поліцейські Кам’янського провели інтерактивні уроки для дітей

У Кам’янському поліцейські та рятувальники провели інтерактивні уроки для дітей в «Мобільному класі безпеки». Хлопці та дівчата вивчили основні правила дорожнього руху, пожежної та мінної безпеки.

6 та 7 листопада «Мобільний клас безпеки» завітав до навчальних закладів міста Кам’янське. У спеціально обладнаному транспортному засобі, за допомогою наочних матеріалів та різноманітних макетів, поліцейські та рятувальники навчали школярів основних правил безпеки. Діти отримали багато корисної інформації, яка знадобиться їм у повсякденному житті.

Ювенальні поліцейські роз’яснили школярам значення дорожніх знаків та сигналів світлофора. Розповіли, як необхідно поводитися на дорозі і біля неї, де можна гратися, а де – небезпечно. Нагадали школярам правила катання на велосипедах, роликах та гіроскутерах, наголосили, що обов’язково потрібно носити захисне екіпірування під час катання. Також звернули увагу на необхідність мати на одязі в темний час доби або в умовах недостатньої видимості предметів зі світловідбиваючими елементами.

Фахівці ДСНС розповіли дітям правила безпечної поведінки на воді, нагадали про пожежну та мінну безпеку, роз’яснили правила поводження з невідомими предметами.

Також правоохоронці розповіли школярам про особливості своїх професій та дали спробувати себе в ролі поліцейського і рятувальника. Діти із цікавістю розглядали спецзасоби та амуніцію, а всі охочі могли приміряти їх на себе та сфотографуватися на згадку.

Наприкінці заходу діти пообіцяли поліцейським застосовувати всі набуті знання з безпеки.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *