На Дніпропетровщині відкрили обласний навчально-тренувальний центр соціальної роботи

У Дніпрі з’явився обласний навчально-тренувальний центр. Він займатиметься підтримкою та підвищенням компетентностей фахівців соціальної сфери. Його відкрили заступник начальника ОВА Іван Начовний, Надзвичайний і Повноважний Посол Швеції в Україні Мартін Оберг, Постійний Представник Програми Розвитку ООН в Україні Яко Сільє та радник заступника керівника Офісу Президента України Артем Гусак

У центрі фахівці, які зайняті у сфері надання соцпослуг, проходитимуть навчання. Там їм надаватимуть комплексну методичну підтримку. Освітні заходи для співробітників проводитимуть із залученням коштів Уряду Швеції.

Меблями та сучасною технікою центр забезпечила ПРООН за фінансової підтримки Європейського Союзу. Облаштували простір для групової роботи на 30 людей. А ще обладнали чотири робочі місця для методиста, адміністратора та інших спеціалістів.

Центр відкрили за сприяння Регіонального офісу міжнародного співробітництва. Це ініціатива Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *