Музей Кам’янського запрошує на виставку карикатур

Музей історії міста Кам’янське запрошує на Міжнародну виставку «Карикатура – наша зброя!», яка відкрилася 8 листопада.

13 листопада о 14:00 відбудеться зустріч з авторами виставки. Ініціатором проведення виставки виступив відомий художник-карикатурист Віктор Родіонов – керівник творчого об’єднання «ГОПАК».

На даній виставці представлена 81 робота 16 авторів з 6 країн світу: Португалії, Чехії, Ізраїлю, Литви, Білорусі та України. Ви можете познайомитися з карикатурами Юрія Погорєлова з міста Порту (Португалія), Олександра Коноваленка з міста Прага (Чехія), Сергія Сиченка з міста Хайфа (Ізраїль), Лінаса Делтува з міста Каунас (Литва), Сигитаса Бурнецкіса з міста Шяуляй (Литва), Олега Гуцола з міста Мінськ (Білорусь), Віктора Родіонова, Василя Панича, Валерія Момота, Олександра Костенка, Романа Міллера та Євгена Шаля з міста Дніпро (Україна), Віктора Голуба з міста Здолбунів (Україна), Сергія Семендяєва з міста Бердянськ (Україна), Сергія Федько з міста Київ (Україна), а також Геннадія Назарова (1959-2021) – кам’янського карикатуриста, який останні роки свого життя мешкав у місті Київ.

Карикатура – універсальний спосіб висміювання гострих проблем, зрозумілий кожному навіть без слів. Українці завжди славилися влучним почуттям гумору, а отже – в буремний час гумор стає потужною зброєю проти найлютішого ворога!

ув

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *