Патрульні Дніпра склали на військового адмінпротокол за керування «під кайфом»

Патрульні Дніпра склали адмінпротокол на військового, який керував авто, маючи ознаки наркотичного сп’яніння, та відмовився проходити медогляд. Боєць заперечує, що вживав заборонені речовини, та звинуватив правоохоронців у невмотивованих нападках.

Про це повідомляє «Дніпро Оперативний».

За інформацією Патрульної поліції Дніпра, 5 листопада близько 1-ї години ночі на одному з блок-постів екіпаж зупинив для перевірки водія «Nissan Almera». За кермом був 41-річний військовий. У чоловіка помітили ознаки наркотичного сп’яніння. До того ж, патрульні з’ясували, що він неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за керування у стані сп’яніння, був позбавлений судом права керування, неодноразово керував авто, будучи позбавленим цього права та мав причетність до факту зберігання наркотичних речовин.

Водієві запропонували пройти медогляд у лікарні, однак він відмовився. У результаті на нього патрульні склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП та постанову за ч. 1 ст.126 КУпАП та відсторонили від керування авто.

Чоловік, на якого склали протокол, – військовослужбовець ЗСУ Максим Соколов. Він проживає у Дніпрі. Того дня він повернувся до міста, щоб побачитися з дружиною, після чого знову мав відправитися на фронт. Військовий каже: протокол на нього склали «на пустому місці».

«У мене була година, щоб проїздом заскочити у Дніпро, буквально на годинку – обійняти дружину. На блокпосту мене зупинила поліцейська. Дуже повільно перевіряла документи, я нервував, підганяв її, сказала дихнути в Драгер – показало нуль. Тоді поліцейська запропонувала їхати до лікарні здати аналізи. Двома машинами, щоб мені не витрачати час, не дозволила, я відмовився, попросив мене зрозуміти, а вона почала складати протокол. Тепер мені з «нуля» треба буде якось їхати на суд до Дніпра і доводити, що я не верблюд», – розповів він.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *