У Кам’янському відкрилася виставка картин художника Сергія Бабича

Називалася вона «Весь світ театр», і була присвячена Дню культури. Захід проходив у Блакитній залі Нової сцени театру ім. Лесі Українки (колишній ПК ім. Горького).

На виставку прийшло досить близько півтори сотні відвідувачів, багато було й дітей – переважно учнів мистецьких шкіл міста. Грала фортепіанна музика, і всі могли насолодитись полотнами автора.

форте
Здебільшого це були пейзажі, написані у різних стилях – десь олією, а десь аквареллю. Були роботи в експресіонізму, була й графіка. Усього близько 70 картин.

бабич
Цікаво, що сам Сергій Бабич розпочинав свою творчу діяльність саме у стінах ПК Горького. Тепер це театр – ось ключ до назви виставки. Нині він є членом

Національної спілки художників України, його роботи знаходяться як у приватних колекціях, так і в музеях кількох країн світу. Таких як Франція, Німеччина, Канада, Швеція і т.д.

На відкритті були присутні секретар міської ради Наталія Ктитарьова та начальник Управління культури Жанетта Сокуренко.

Нагадаємо, кілька років тому майже покинуте приміщення ПК Горького зусиллями міської влади було відновлене і передано Академічному театру імені Лесі Українки. Зараз тут – Нова сцена театру, будівля стала одним з центрів культурного життя Кам’янського. До речі, нещодавно почала працювати і Мала сцена театру, яка відкрилася у колишньому приміщенні Народного музею ДМК.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *