Categories: Це цікаво

Рецепт дня: Картопля з м’ясом по-селянськи

Простота робить багато страв божественно смачними. Картопля з м’ясом по-селянськи не виняток із цього правила. Незважаючи на елементарну технологію приготування та найпростіший набір продуктів, страва виходить дивовижною.

Щоб подати до столу таку по-домашньому смачну картоплю, потрібно взяти велику сковороду. На ній і обсмажуватимуться всі інгредієнти, а потім разом готуватимуться. Тому мити велику кількість брудного посуду вам не доведеться. Достатньо сполоснути одну сковорідку і, звичайно ж, тарілки після трапези.

Картоплю слід обсмажувати на двох видах олії: на соняшниковій, яка залишиться після приготування свинини, і на вершковому маслі. Через це картопля буде смачнішою. Ну а щоб зробити її ще ароматнішою, рекомендуємо додати у страву подрібнені зубчики часнику та свіжий кріп.

Складові
Свинина 500 г, Картопля 10 шт., Кріп 1 пуч., Часник 4 зуб., Олія 3 ст. л., Вершкове масло 30 г, Сіль та чорний перець за смаком.

Приготування
1. Нарізаємо свинину кубиками. Очищаємо картоплю. Розрізаємо їїна великі частини.

2. Розігріваємо сковорідку із олією. Обжарюємо на ній м’ясо до рум’яної скоринки протягом 15-20 хвилин.

3. У сковороду, де готувалася свинина, додаємо вершкове масло. Розігріваємо його. Обсмажуємо картоплю на помірному вогні протягом 15 хвилин, не часто її перемішуючи.

4. Очищаємо часник. Дрібно його нарізаємо. Промиваємо зелень. Обсушуємо її. Подрібнюємо кріп.

5. До готової картоплі додаємо свинину. Підсолюємо і перчимо все до смаку. Перемішуємо. Прогріємо картоплю з м’ясом протягом 5 хвилин.
6. Додаємо в сковороду кріп та часник. Добре все перемішуємо. Вимикаємо вогонь. Накриваємо сковороду кришкою та залишаємо її на 5–7 хвилин.

Вибираючи в магазині продукти для такої страви, віддайте перевагу молодій картоплі. З нею ваша вечеря вийде дуже ароматною. До речі, на закуску до цієї страви рекомендуємо подати легкий овочевий салат. Болгарський перець наріжте соломкою, огірки та помідори — невеликими шматочками, цибулю — півкільцями. Додайте сіль, чорний перець та прованські трави. Заправте салат олією і подайте його до картопля з м’ясом по-селянськи.

Олена

Recent Posts

У Кам’янському проведуть Всеукраїнські змаганя зі стронгмену (відео)

Міський голова Андрій Білоусов зустрівся із важковаговиками та обговорив майбутні змагання. "Зустрівся з представниками Федерації…

3 години ago

У Дніпрі автівка врізалась у стіну будинку (фото)

Вдень 19 грудня у Дніпрі сталася ДТП. Про це повідомляє Телеканал D1. На перехресті вулиць…

4 години ago

У Кам’янському пройшли традиційні «Різдвяні зустрічі» від Молодіжної ради (відео)

Вже втретє Молодіжна рада Камʼянської міської територіальної громади подарувала місту особливу подію – мюзикл «Різдвяні…

5 години ago

У Камʼянському на зупинці знайшли тіло людини

На зупинці громадського транспорту "ЗІЛ" у Камʼянському 19 грудня, близько 12:00, виявили бездиханне тіло людини,…

5 години ago

Відбулася чергова сесія Кам’янської районної райради

Пройшло пленарне засідання останньої цього року, 26-ї сесії Кам’янської районної ради VIII скликання, яку провів…

5 години ago

На Дніпропетровщині затримали ворожого агента, який слідкував за автошляхами

Контррозвідка Служби безпеки затримала на Дніпропетровщині ще одного російського агента. Зловмисник відстежував кількість та види…

5 години ago