Діснеївський мультфільм “Думками навиворіт” отримає продовження (відео)

Режисером стрічки стала Келсі Манн, а Меґ ЛеФов, яка була співавторкою першого фільму, виступає в ролі сценаристки й для другого.

За словами Манн, новий персонаж обіцяє розворушити штаб-квартиру емоцій:”Тривога, яку озвучує Мая Гоук, можливо, і новачок у команді, але вона не з тих, хто відходить на задній план. Це має великий сенс, якщо подумати про це з погляду того, що відбувається у всіх нас в голові”.

Згідно з описом, у мультфільмі глядачі повернуться у свідомість підлітки Райлі саме тоді, коли там з’являється щось абсолютно несподіване — нові емоції!

“Радість, Смуток, Гнів, Страх і Відраза, які вже давно й успішно працюють, не знають, що відчувати, коли з’являється Тривога. І, схоже, вона не одна така”, — зазначено під тизером.

“Думками навиворіт 2” — це сиквел анімаційного фільму 2015 року про дорослішання.

Перший фільм був присвячений 11-річній Райлі (Кейтлін Діас) та п’яти емоціям у її мозку, озвучених зірковим акторським складом:

  • Радість (Емі Полер);
  • Сум (Філліс Сміт);
  • Відраза (Мінді Калінг);
  • Страх (Білл Гейдер);
  • Гнів (Льюїс Блек).

У трейлері сиквелу з’являється нова емоція: виснажена, помаранчева Тривога.

Після суперечок щодо заробітної плати, Білл Гейдер та Мінді Калінг не приєднаються до касту, їх замінили Тоні Гейл і Лайза Лапіра відповідно.

Перший мультфільм “Думками навиворіт” отримав схвальні відгуки критиків та глядачів і заробив $858 млн у світовому прокаті, а на преміях “‎Оскар” та “Золотий глобус” його відзначили як найкращий анімаційний фільм.

Прем’єра пригодницької анімаційної комедії у кінотеатрах України запланована на 13 червня 2024 року.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *