У Кам’янському пройшов відкритий чемпіонат міста з тхеквондо

12 листопада в Камʼянському пройшов XXI відкритий чемпіонат міста з тхеквондо «Золотий Даянг» серед усіх вікових категорій у видах програм «Кегурі» та «Пумсе». У турнірі взяли участь 390 спортсменів з 14 команд 4-х областей України – Дніпропетровської, Харківської, Запорізької та Кіровоградської.

Про це повідомляє kamyanske.com.ua

Кам’янське представляли вихованці ДЮСШ№1, №3 та №4.

На спортивне свято в СК «Прометей» завітали почесні гості: начальник Управління молоді та спорту Анатолій Івашина, керівник відокремленого підрозділу Федерації тхеквондо ВТФ України у Дніпропетровському регіоні Юрій Пальок, директор ДЮСШ №4 та президент Камʼянської федерації тхеквондо Олександр Кірпа, директор ДЮСШ №3 Микола Маймур, заступник директора ДЮСШ №1 Микита Івашина, а також головний суддя змагань Аліна Крістєва.

– За дорученням міського голови Андрія Білоусова хочу привітати усіх зі стартом чемпіонату. Ми пишаємося, що в нашому місті вже протягом тривалого часу успішно розвивається цей олімпійський вид спорту! Всього до занять з техквондо в Камʼянському залучено близько 2000 мешканців, які тренуються під керівництвом 15 фахівців. Завдяки їхньому професіоналізму наші земляки виборюють найвищі нагороди на змаганнях різного рівня, – наголосив А. Івашина, – Ми дуже вдячні воїнам, які сьогодні боронять нашу державу, виборюють волю і свободу. Віримо у перемогу! Слава Україні!

За словами організаторів, їх головна мета на даному етапі – знову вивести «Золотий Даянг» на всеукраїнський рівень. Адже пандемію COVID-19 та повномасштабна війна спричинили значні обмеження та перешкоди для проведення таких подій.

Зазначимо, що під час урочистого відкриття чемпіонату вихованцям Камʼянської федерації тхеквондо вручили сертифікати на чорний пояс. Досягненнями відзначились: Микита Нєвєдомих, Лілія Кузів, Аліна Бойчун, Марко Сумський, Богдан Бойко.

Спортсменка Анастасія Левицька, яка здобула «срібло» у ваговій категорії -59 кілограм розділу «Кегурі», поділилася своїми враженнями від змагань, відзначивши, що вже декілька разів змагалась зі своєю суперницею.

– Під наставництвом свого тренера Олександра Кірпи я займаюсь техквондо вже 2 роки. За цей час я встигла взяти участь не в одному турнірі, тому знала свою опонентку і була готова, але хвилювання все одно не уникнути, – сказала дівчина, – Змагання завжди викликають купу емоції, і «Золотий Даянг» став ще одним неймовірним випробуванням та можливістю покращити свої навички.

За результатами змагань переможцями та призерами стали:

КЕРУГІ

– 1 командне місце – ДЮСШ №4 м.Кам’янське – 1 місце – 18, 2 місце – 13, 3 місце – 10.

– 2 командне місце – МСДЮШОР м.Дніпро – 1 місце – 12, 2 місце – 11, 3 місце – 10.

– 3 командне місце – ДЮСШ м.Новомосковськ – 1 місце – 12, 2 місце – 7, 3 місце – 9.

– 4 командне місце – ДЮСШ «Майстер Січ» м.Запоріжжя – 1 місце – 8, 2 місце – 2, 3 місце – 2.

– 5 командне місце – СК «Кубертен» м.Запоріжжя – 1 місце – 7, 2 місце – 2, 3 місце – 1.

ПУМСЕ

– 1 командне місце – ДЮСШ№4 м.Кам’янське – 1місце -12, 2 місце – 6, 3 місце – 8.

– 2 командне місце – СК «ГЕДЕОН» м.Першотравенськ.

– 3 командне місце – ДЮСШ№1 м.Кам’янське.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *