Адам Сендлер озвучить старезну ящірку у новому мультфільмі (відео)

На YouTube з’явився повноцінний трейлер нового мультфільму Лео, головним героєм якого є рептилія, яка мріє вибратися зі шкільного класу на волю.

Ролик розміщений Netflix Ukraine, а сам мультфільм буде доступним для перегляду для користувачів сервісу з України 21 листопада. Після перегляду трейлера стає зрозуміло, що мультфільм відрізнятиметься не лише якісною графікою, а й цікавим сюжетом, який сподобається не лише маленьким глядачам, а й дорослим. Головний герой історії ящірка “Лео” говоритиме голосом відомого американського коміка Адама Сендлера.

В основу сюжету мультфільму покладено пригоди 74-річного Лео, який все своє життя провів у шкільному тераріумі, пишуть новини кіно. Однак життя звичайного ящера різко змінилося, коли стало відомо, що жити йому залишилося лише рік. За час перебування у Флоридській школі він бачив, як ростуть і дорослішають діти. Покоління змінювалося одне за одним, але раніше це не змушувало його замислюватися про швидкоплинність життя. Однак Лео розуміє, що йому залишилося не довго і він може не встигнути подивитися на світ, що знаходиться за стінами шкільного класу. Він вирішує влаштувати втечу та насолодитися свободою.

Лео починає замислюватися про те, як йому втекти зі школи і поступово починає вникати в проблеми учнів. Незабаром вчителька просить школярів тимчасово взяти вихованців до себе. Так герой опиняється вдома в однієї дівчинки. Йому майже вдалося потрапити надвір, але в останній момент план втечі провалився. Лео випадково починає розмовляти з дитиною, але це її не лякає. Дівчинка починає спілкуватися рептилією, і вони стають друзями.

Лео все-таки вдається вирушити в подорож міськими вулицями, але виявляється, що зовнішній світ не такий важливий для нього, як турбота про дітей. Він робить все можливе, щоб допомогти дівчинці налагодити стосунки зі своїми однокласниками. Іншим дітям добродушний ящір також допомагає вирішувати проблеми.

Цікаві факти про мультфільм

Крім головного героя ящера Лео, дуже цікавим є персонаж на ім’я Сквіртл. Це черепаха, яка мешкає в тераріумі по сусідству. У мультфільмі приятеля Лео озвучує стендап-комік Білл Берр. Продюсером проекту став сам Адам Сендлер, котрий озвучував головного героя. Декілька інших персонажів з мультфільму говорять голосами його дружини та двох дочок. Режисери фільму також відомі більшості глядачів. Це Роберт Маріанетті, Девід Уочтенхейм та Роберт Шмігель (автор мультфільму “Монстри на канікулах”).

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *