Categories: Події

Через майновий конфлікт кинули гранату в містянина: деталі спецоперції у Дніпрі

У спецоперації були задіяні спецпризначенці КОРД, патрульні поліцейські, кримінальна поліція, слідчі та інші правоохоронні структури. На місці роботою правоохоронців керував начальник ГУНП в Дніпропетровській області Олександр Ганжа.

13 листопада близько 14.00 до поліції надійшло повідомлення про вибух на проспекті Свободи в Новокодацькому районі міста Дніпра. Повідомлялося, що невідомі з автомобіля «Lexus» кинули гранату в бік чоловіка, який перебував на вулиці. Внаслідок вибуху 51-річний потерпілий отримав осколкові поранення. Його госпіталізували до лікарні.

Одразу по місту була введена поліцейська спецоперація. Патрульні поліцейські стали переслідувати зловмисників. Тікаючи від правоохоронців, чоловіки викинули з автомобіля гранату Ф-1, яка не вибухнула. А потім, через декілька кварталів – пістолет Макарова. Поліцейські наздогнали їх та заблокували автомобіль на перехресті вулиці Павлова та Академіка Белелюбського. Спецпризначенці КОРД затримали порушників, які забарикадувались в автомобілі.

Наразі двоє чоловіків – брати віком 47 та 53 років, затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Встановлено, що у нападників з потерпілим виник майновий конфлікт на ґрунті боргових зобов’язань.

За вказаним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15 п. 5 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Margaret

Recent Posts

Минулого тижня у Кам’янському народилося 19 дітей

Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "На території міста протягом ночі…

9 хв. ago

Ворог знову обстрілював Дніпропетровщину

Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "До пізнього вечора ворог продовжував бити по Нікопольщині.…

15 хв. ago

На Дніпропетровщині спалахнув гараж

20 травня, о 05:18, на проспекті Шахтобудівників у Павлограді, виникла пожежа. Прибувши за вказаною адресою…

40 хв. ago

На Дніпропетровщині п’яний водій спричинив подвійне ДТП з військовими

Дві бойові машини втратили криворізькі дронарі через п’яного водія. Про це повідомляє hirchytsya.com.ua. Оператори дронів роти…

47 хв. ago

Гороскоп на 20 травня 2024 року

Овен Відкритість і відвертість у спілкуванні допоможе вам сьогодні знайти нових однодумців і просунутися кар'єрними…

56 хв. ago

Під Дніпром водій на ВАЗ зніс паркан і влетів на подвір’я будинку

19 травня, о 17:52, на вулиці Усенка селища Солоне Дніпровського району сталася ДТП. Водій легкового…

57 хв. ago