У Дніпрі жорстоко вбили чоловіка та заховали тіло у погрібну яму

Затриманий наніс потерпілому понад 10 ножових поранень та завернув тіло у килим. Після чого, примотавши до драбини, сховав у погрібну яму, що знаходиться на території помешкання вбитого.

11 листопада, близько 15.40, поліцейські отримали повідомлення про виявлення тіла 57-річного чоловіка в Самарському районі міста, який близько місця не виходив на зв’язок. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції, працівники кримінального блоку міста та району із залученням можливостей працівників кримінального аналізу, криміналістична лабораторія СУ ГУНП та кінолог з собакою. Під час огляду на тілі вбитого правоохоронці виявили численні колото-різані рани по тілу.

Завдяки злагодженій та плідній роботі, оперативники через декілька годин встановили та затримали причетного до злочину чоловіка. Ним виявився 30-річний знайомий потерпілого. Як з’ясувалося, зловмисник певний час у нього проживав. Правоохоронці встановили, що 4 жовтня нападник в черговий раз прийшов на ночівлю до потерпілого. Між чоловіками виник конфлікт, який закінчився вбивством власника будинку.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. 16 листопада суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєний тяжкий злочин чоловіку загрожує – до 15-років позбавлення волі. Триває слідство.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *