Marvel презентує фільм про Мадам Павутину (відео)

На YouTube-каналі Sony Pictures з’явився перший трейлер фільму «Мадам Павутина».

Дії «павучого» кінокоміксу відбуватимуться у всесвіті Sony — разом із «Веномом» та «Морбіусом». Головні ролі виконали Дакота Джонсон («П’ятдесят відтінків сірого»), Ізабела Мерсед («Убивця 2. Проти всіх») та Сідні Суїні («Ейфорія»).

Четвертий фільм всесвіту «Людини-павука» розповість історію походження однієї з найзагадковіших героїнь Marvel — Кассандри Вебб, яка має здібності ясновидця. Раніше продюсер Лоренцо ді Бонавентура назвав фільм новою історією походження персонажа до того, як вона перетвориться на могутню постать, показану на сторінках коміксів.

У коміксах Мадам Павутина зображується як жінка похилого віку з міастенією гравіс (аутоімунним нервово-м’язовим захворюванням), яка підключена до системи життєзабезпечення у вигляді павутини. В силу здоров’я Павутина ніколи не боролася із лиходіями.

У фільмі, окрім Дакоти Джонсон знімаються Емма Робертс, Сідні Свіні, Селеста О’Коннор, Ізабела Мерсед та Тахар Рахім. Свіні зіграє Жінку-павука Джулію Карпентер, яка у коміксі успадковує титул Мадам Павутини. За сюжетом вона допомагатиме Кассандрі Вебб зібрати круту команду для боротьби зі злом.

Режисером виступає С.-Дж.Кларксон («Декстер»), а сценаристами — Метт Сазама та Берк Шарплесс, які працювали над такими фільмами, як «Дракула», «Останній мисливець на відьом» та «Боги Єгипту».

«Мадам Путіна» — перший із трьох запланованих наступного року фільмів за участю персонажів з павукового канону. 30 серпня вийде “Крейвен-мисливець”, а 8 листопада “Веном-3”.

Світову прем’єру заплановано на 14 лютого 2024 року.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *