Поліцейські Кам`янського отримали гуманітарну допомогу від правоохоронців з Великої Британії

Транспортні засоби, одяг та захисне спорядження відправив благодійний фонд «Cops for Ukraine» для поліцейських, які у складі зведеного загону несуть службу на деокупованих територіях.

Діючі поліцейські, рятувальники та пенсіонери-правоохоронці з Великої Британії об`єдналися у команду волонтерів, аби підтримати українців. Вони збирають гуманітарну допомогу та доставляють її в Україну.

14 листопада волонтери передали поліцейським Кам`янського два автомобіля – «Skoda Octavia», «Ford Transit» та гуманітарний вантаж. Серед допомоги — медичний інвентар, засоби гігієни, необхідні побутові речі, поліцейське спорядження, одяг та взуття. Транспортні засоби, одяг та захисне спорядження призначені для поліцейських, які у складі зведеного загону несуть службу на деокупованих територіях. Інші засоби першої необхідності та медичні препарати будуть спрямовані на «Пункти незламності», які облаштовані у підпорядкованих відділеннях поліції.

Правоохоронці висловлюють щиру подяку колегам з Великої Британії за допомогу українцям та Україні! Ваша підтримка – безцінна!

Аби передати свої почуття, поліцейські подарували волонтерам патріотичні подарунки, які символізують незламність українського народу та прагнення до Перемоги.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *