Рецепт дня: Швидкий салат із печінкою

Коли в будинку є цибуля, морква та баночка солоних огірків, вважайте, що чудова закуска вже готова. Тому що це основні інгредієнти, що входять до складу сьогоднішньої страви. Завдяки такому доступному набору продуктів цей простий і швидкий салат із печінкою став частиною списку найулюбленіших закусок зайнятих господарок.

Ви можете брати як курячу печінку, яка вказана в рецепті, так і яловичу. Салат у будь-якому випадку вийде дуже смачним та ситним. Це ідеальний варіант закуски для повсякденної вечері, яку особливо сильно оцінять любителі субпродуктів.

Поставтеся серйозно до процесу обсмажування курячої печінки. Готуйте її приблизно 8-10 хвилин. Важливо не перетримати печінку на сковороді, інакше вона не буде ніжною. Також слідкуйте, щоб продукт був готовий. Якщо при розрізі ви бачите червоні ділянки, значить печінку потрібно ще трохи обсмажити.

Складові
Куряча печінка 350 г, Огірки солоні 4 шт., Цибуля 2 шт., Морква 1 шт., Майонез, Сіль, Чорний перець (мелений) за смаком, Соняшникова олія 4 ст. л.

Приготування
1. Очищаємо невеликі цибулини. Нарізаємо їх дрібним кубиком. Очищаємо велику моркву. Натираємо її на тертці з великими отворами.

2. Розігріваємо сковороду із олією. Обсмажуємо на ній моркву із цибулею до м’якості. У процесі солимо і перчимо овочі. Перемішуємо їх.

3. Добре промиваємо курячу печінку. Видаляємо плівку та згустки крові. Нарізаємо її великими шматочками. Готуємо печінку на розігрітій сковороді із олією. Обсмажуємо її із двох сторін до рум’яності. Додаємо сіль та чорний перець.

4. Злегка остиглу печінку нарізаємо невеликими шматочками. Поміщаємо її у глибоку ємність. Додаємо до печінки обсмажені овочі.
5. Нарізаємо солоні огірки невеликою соломкою. Додаємо їх до решти інгредієнтів. Заправляємо салат майонезом. Ретельно все перемішуємо.

Такий печінковий салат найкраще прикрасити за допомогою двох кружечків солоного огірка та свіжої петрушки. Із подібним декором готова закуска буде виглядати дуже гармонійно. 20 хвилин роботи – і салат з курячою печінкою можна подавати до столу. Обов’язково збережіть цей супершвидкий рецепт, щоб його завжди під рукою.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *