Картина вийде на екрани 24 травня 2024 року. А поки дізнайтесь, що очікує вас у перезапуску популярного мультфільму.

Мультфільм заснований на коміксах Джима Девіса. Хоча фільм отримав розходження у відгуках критиків, це не завадило йому досягти комерційного успіху. З приблизним бюджетом у 50 млн доларів стрічка зібрала понад 200 млн доларів в касах кінотеатрів.

У трейлері розповідається про пристрасть рудого до лазіння та контроль, який він має над Джоном. Крім докладного опису того, як він уперше зустрів свою людину, фільм розповість історію про те, як життя Гарфілда перевертається з ніг на голову, коли він дізнається, що його батько Вік (Семюел Л. Джексон), все ще живий і блукає світом як залізничний кіт. На перший погляд, життя Гарфілда, собаки Оді та Джона в їхньому комфортному будинку виглядає дуже приємно і зовсім безтурботно. Але коли Гарфілд і Оді опиняються далеко від дому і губляться, їхні шляхи несподівано перетинаються з Віком, тоді вуличні інстинкти цього сивого старого кота стають єдиним чинником, що може привести їх назад до Джона.

Мультфільм також озвучили: Семюел Л. Джексон, Ніколас Голт, Бретт Гольдштейн і Ганн Воддінгем. Режисером фільму виступив Марк Діндал.