На Дніпропетровщині нетверезий експрокурор накинувся на поліцейських під час комендантської години

У Дніпропетровській області експрокурор з Донеччини, якого спіймали на водінні у нетверезому стані, нагрубив та погрожував поліцейським.

Про це повідомляє «Дніпро Оперативний», посилаючись на власні джерела у правоохоронних органах.

Декілька днів тому в Покровському районі під час комендантської години правоохоронці зупинили Mitsubishi Pajero. За кермом автівки знаходився 38-річний водій – колишній прокурор та ексголова Великоновосілківської адміністрації (Донецька область), у якого поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Як пізніше з’ясувалося, він повертався додому після святкування дня народження.

Майже 2 години правоохоронці вмовляли водія пройти огляд, однак той викручувався, як міг. Коли йому пояснили, що його дії будуть зафіксовані як відмова, чоловік все ж погодився пройти огляд на газоаналізаторі, проте навмисне робив коротенькі видихи, через що пристрій не зміг показати результат. Далі правоохоронці запропонували пройти огляд в медзакладі, однак водій знову відмовився, пояснивши це тим, що там його можуть «заразити СНІДом».

Після цього водій просив співробітників поліції відключити бодікамери, щоб «щось сказати». Ймовірно, він хотів «домовитися» з правоохоронцями.

Цікаво, що у 2017 році на експрокурора вже складали протокол за статтею 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння), однак він був закритий за строками.

Коли правоохоронці почали складати на порушника протокол за відмову від проходження огляду на стан сп’яніння, водій почав почав агресивно поводитися та ображати співробітників поліцї. Окрім того, він погрожував «натравити» на поліцейських ДБР.

Спілкування з експрокурором зафіксувала бодікамера поліцейського: 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *