На Дніпропетровщині злодій “допоміг” бабусі придбати продукти

За крадіжку банківської картки у літньої жінки новомосковські поліцейські пред’явили підозру 38-річному чоловіку. Зловмисник скористався довірою 88-річної потерпілої, витягнув з гаманця банківську картку та зняв з неї кошти. 

Як встановили поліцейські, потерпіла попросила незнайомця про допомогу у придбанні продуктів. Купуючи товари, зловмисник запам’ятав пін-код, потім відвернув увагу жінки та викрав банківську картку. Надалі, використовуючи вже знайомий пін-код, витратив 2,4 тис. гривень заощаджень потерпілої. Особу чоловіка встановили – ним виявився 38-річий місцевий мешканець.

22 листопада після проведення всіх необхідних слідчих дій, за процесуального керівництва Новомосковської окружної прокуратури чоловіку повідомили про підозру за ч. 1 ст. 357 (викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) та ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Поліція закликає людей поважного віку не довіряти незнайомим людям, які заради своєї вигоди легко входять у довіру. Не впускайте незнайомців в оселі та бережіть своє майно.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *