На Дніпропетровщині поліцейські затримали автозлодія

За серію крадіжок з автівок поліцейські м. Кривий Ріг викрили 32-річного раніше судимого чоловіка. Зловмисник проникав до машин потерпілих та викрадав майно, яке знаходилось всередині: перфоратори, компресори, акумулятор та банківські картки.

В період з 3 по 10 листопада до поліції надходили повідомлення про крадіжки з транспортних засобів. Співробітники відділення поліції №5 Криворізького РУП з’ясували, що до вказаного злочину причетний 32-річний раніше судимий за аналогічні злочини чоловік.

20 листопада слідчим за погодженням з Криворізькою північною окружною прокуратурою чоловіку повідомили про підозру у скоєнні 8 епізодів кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 185 (крадіжка), вчиненого повторно, поєднана з проникненням в інше сховище, в умовах воєнного стану та у скоєні 4 епізодів кримінальних правопорушень передбачених ч.1 ст. 357 (викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) Кримінального кодексу України.

22 листопада йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *