На Дніпропетровщині поліцейські вилучили у чоловіка арсенал зброї та боєприпасів

У Новомосковському районі поліцейські вилучили у 43-річного місцевого мешканця арсенал зброї та боєприпасів. У своєму автомобілі чоловік зберігав пістолет та шість набоїв, а в будинку переховував автомат «АК-74», РПГ, 354 набої різного калібру, чотири гранати та три запали, два пневматичних пістолети та два глушники.

24 листопада, близько 12-ї години, поліцейські відділу кримінальної поліції та реагування патрульної поліції Новомосковського районного відділу поліції задокументували злочинну діяльність 43-річного жителя Новомосковського району. Під час обшуку в салоні його автомобіля вилучили пістолет з ознаками переробки з патронами.

Надалі у будинку за місцем мешкання підозрюваного поліцейські виявили автомат Калашнікова «АК-74», ручний протитанковий гранатомет, 354 набої різного калібру, три гранати «Ф-1» та одну іноземного виробництва, три запали, два пневматичних пістолети та два глушники. Все вилучене направили до Дніпровського НДЕКЦ на проведення експертизи. Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. На теперішній час правоохоронці перевіряють його на причетність до скоєння інших злочинів.

25 листопада за процесуального керівництва Новомосковської окружної прокуратури фігуранту вручили повідомлення про підозру за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами ) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Досудове розслідування триває.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *