Смертельна стрілянина у Дніпрі: патрульному змінили запобіжний захід

У Дніпрі патрульному, який 29 серпня смертельно ранив пасажира Jaguar, змінили запобіжний захід. Тепер Єгор Звонков знаходитиметься під домашнім арештом вночі — з 22:00 до 06:00. А ще він може повернутися до роботи у поліції. 

Про це повідомив адвокат патрульного Богдан Забара, — пише Інформатор.


Нагадаємо, що досудове розслідування завершили на початку листопада. Тоді в діях напарниці патрульного Анастасії Жили не побачили ніяких порушень. Відповідно, й вона може повернутися до роботи у правоохоронних органах.

На своїй сторінці в Instagram в розповіді патрульна виклала спільне фото з патрульним та підписала: “Це маленька перемога. Крокуємо впевнено далі”.

Смертельна стрілянина на Мазепи у Дніпрі 

Зазначимо, смертельна стрілянина сталася 29 серпня на перехресті проспекту Івана Мазепи та вулиці Авіаційної. Там поліцейські зупинили Jaguar, який порушував ПДР, та між ними, водієм і пасажиром виник конфлікт. В ході нього поліцейський застосував табельну зброю та здійснив три постріли в чоловіка. Потерпілий від отриманих травм загинув. Правоохоронці отримали численні поранення. Патрульному Єгору Звонкову обрали запобіжний захід — цілодобовий домашній арешт на 60 діб.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *