Автори з Кам’янського долучилися до написання мотивуючої книги «Незламні звички»

Письменниця Кіра Дегліна анонсувала написання книги «Незламні звички».

Як розповіла авторка на своїй сторінці у соціальній мережі, ця книга буде вже сьомою в рамках курсу «Авторської майстерні» та другою, написаною під час війни, виключно українською мовою.

Метою майбутньої книги є підтримка українців психологічно, душевно та емоційно. Найголовніше – Кіра Дегліна запрошує всіх охочих долучитися до її створення, стати співавтором.

Співатори на сторінках книги зможуть поділитися особистим досвідом чи досвідом людей, чий приклад надихає. Люди мають можливість розповісти про свою благодійну діяльність та участь у подіях, які спрямовані на розвиток української творчості та культури. А також про свої особисті досягнення, якщо під час війни почали співати, малювати чи складати вірші. Можливо, деякі відкрили власну справу та об’єднали навколо себе команду однодумців. А дехто може розповісти свою корисну історію і цей досвід станеться у пригоді багатьом людям, допоможе їм долати важкі часи. Кожному авторові буде присвячений окремий розділ у книзі, зазначає Кіра Дегліна.

Письменниця запрошує усіх охочих до співпраці, навіть якщо майбутній автор ще не знає точно, про що він буде писати та не досконало володіє рідною мовою. Кіра Дегліна запевняє, що це не стане перешкодою у спільному авторстві.

З Кам’янського до співавторства вже долучилися надзвичайні жінки. Це Ольга Пометун, Галина Кулага та Тетяна Циканова-Кашнер.
«Книга стане внеском в поширення рідної мови, пробуджуючи любов до неї», – запевняє авторка.

Книга вийде обмеженим тиражом. Її можна буде придбати безпосередньо у письменниці Кіри Дегліної, співавторів та у видавництві «Ліра» (м. Дніпро). Кіра Дегліна зауважує, що частина коштів, зібраних з продажу книги, буде переказана на підтримку ЗСУ.

Вже 1 грудня «Авторська майстерня» розпочне працювати над збіркою «Незламні звички». А вихід книги планується 1 березня і стане весняним подарунком жінкам.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *