Кам’янський водоканал святкує 91 рік

Сьогодні, 28 листопада 2023 року, Кам’янському водопровідно-каналізаційному господарству комунального підприємства Дніпропетровської обласної ради «Аульський водовід» виповнилося 91 рік.
Історія підприємства починається з 1932 року, коли на базі Дніпровського металургійного заводу було відкрито цех водопостачання. За цей час із невеликого заводського цеху виросло сучасне потужне комунальне підприємство, яке сьогодні в умовах воєнного стану не тільки безперебійно забезпечує питною водою багатотисячне місто, а й ще проводе модернізацію обладнання.
Результатами праці водоканальців щодня користується кожен житель міста. Централізоване водопостачання стало для суспільства повсякденним і звичним явищем. За уявною простотою послуг стоїть цілодобова, напружена і відповідальна робота величезного високопрофесійного колективу. Сьогодні здійснюється реорганізація підприємства, удосконалюються форми і методи роботи зі споживачами, впроваджується нове обладнання, покращуються побутові умови для робітників.
День народження «Міськводоканалу» – чудова нагода згадати про його успіхи та досягнення. Життя стрімко змінюється, підприємство працює вдосконалюючи свої виробничі можливості.
Без підтримки обласної влади та обласного депутатського корпусу, стабільна робота підприємства була б неможливою, тому така співпраця надає свої позитивні результати, відкриваючи нові обрії та перспективи розвитку.
Дружній, згуртований трудовий колектив «Міськводоканалу» – надійна основа підприємства, його гордість. Кожного дня виконується злагоджена робота з надання населенню м.Кам`янське якісних послуг з водопостачання та водовідведення.
Постійно триває робота з питань вдосконалення виробничих можливостей водоканалу, які відповідають вимогам часу та прагненням людей. Щира подяка кожному працівнику підприємства за відповідальну та сумлінну роботу.
Керівництво підприємста зичить колективу Кам’янського ВКГ та кожному його працівнику здоров`я, миру, добробуту, благополуччя, звершень та професійних здобутків!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *