Незабаром у прокат вийде романтична комедія “Люблю тебе ненавидіти” (відео)

Дистриб’ютор B&H Film представив тизер романтичної комедії “Люблю тебе ненавидіти” від студії Sony Pictures. Головні ролі у фільмі зіграли: Сідні Суїні («Ейфорія»), Глен Пауелл («Підстава»), Олександра Шипп («Так-так… БУМ!»), Даррен Барнет («Аромат кохання») та інші. Режисером і сценаристом картини виступив Вілл Глак, який добре проявив себе в жанрі ромкому стрічками «Друзі по сексу» та «Відмінниця легкої поведінки».

Мелодрама та комедія «Люблю тебе ненавидіти» знята режисером Віллом Глаком за сценарієм, написаним ним у співавторстві з Іланою Волперт. Джерелом натхнення для творців фільму стала п’єса Вільяма Шекспіра «Багато галасу з нічого». Класична схема, за якою вороги закохуються одне в одного, виконана у сучасній інтерпретації майстрами зі створення романтичних комедій. Зйомки фільму завершились в Австралії в травні цього року.  Фільм з’явиться на українських екранах 25 січня 2024 року.

Бен (Ґлен Павелл) та Бі (Сідні Свіні) не бачились з часів навчання в коледжі. Вони завжди недолюблювали одне одного та з роками ця взаємна неприязнь лише зміцнилась. Наближається день весілля їхніх спільних друзів. Для всіх буде краще, якщо на цих кілька днів Бі та Бен стануть в очах усіх довкола парою. Такий варіант розвитку подій влаштовує навіть їх самих, попри усю огиду та відразу.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *