У Дніпрі спіймали псевдомінерку

Двічі повідомляла про замінування вокзалу у Дніпрі: слідчі повідомили жінці про підозру. Підозрювана надсилала неправдиву інформацію про мінування на електронну пошту адміністрації вокзалу.

3 та 4 листопада поліцейські отримали повідомлення про мінування у місті Дніпрі. Для перевірки інформації на місцях подій працювали слідчо-оперативні групи та працівники вибухотехнічної служби. Експерти-вибухотехніки обстежили обʼєкти та прилеглу до них територію. Жодних вибухових предметів правоохоронці не виявили.

Працівники відділення поліції № 12 Дніпровського РУП зʼясували, що до повідомлень про замінування причетна 21-річна місцева жителька. Раніше жінка вже неодноразово попадала в поле зору правоохоронців. Поліцейські вилучили у зловмисниці мобільний телефон, з якого надходили повідомлення.

28 листопада «мінерці» вручили повідомлення про підозру за ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження обʼєктів власності) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *