Організатором мітингів біля міськради у Кам’янському виявився злісний ухилянт від військової служби

Як виявилося, молодик неодноразово отримував повістку від ТЦК та СП, але уникав візитів до військкомату, посилаючись на те, що він начебто «волонтер». Зрозуміло, що нескінченно подібна ситуація тривати не могла: Олександра Олійника, 1989 р. н. (який ховається за псевдонімом Alex Koval та псевдоволонтерською діяльністю), оголошено в розшук та внесено до реєстру «Армор» як ухилянта.

Про це  стало відомо з власних джерел у правоохоронних органах, повідомляє sobitie.com.ua.

Якщо розшукуваний військовозобов’язаний не прибуде до ТЦК та СП у відповідний строк самотужки, то при перевірці документів на вулиці чи блокпосту правоохоронці будуть вимушені доставити його туди власноруч.

Цей кейс, на наш погляд, досить цікавий, бо він продемонструє громадянам, чи може хтось (якщо за його спиною ховаються впливові ляльководи) бути «рівніше» перед Законом, та «рівніше» за військових, які виконують свій обов’язок та захищають країну сьогодні.

На відверто безглузді та політично мотивовані «мітинги вихідного дня» ми звертали увагу неодноразово. Їхня єдина мета, яка вбачається сьогодні, – дестабілізація ситуації та отримання необхідної картинки, не виключено, що і для російських ЗМІ. Мовляв, подивиться: вони самі у себе ладу знайти не можуть.

З впевненістю можемо сказати, що наше місто ніколи не відмовляло у допомозі за реальними запитами та потребами військових. Навіть у тій ситуації, коли «гроші на ЗСУ» та дрони у вигляді військового ПДФО забрав Київ.

Але у столицю так звані активісти, звісно, не їдуть. Бо цікавить їх не правда або результат. Брехня та руйнація (наприклад, через блокування якихось робіт) – ось  їхня справжня мета та зброя. І це наше місто вже проходило: ми пам’ятаємо і «мітинг двірників», і вихід з барабанами за приватний клуб «Прометей». Як кажуть, а на манежі все ті ж самі. Розібралися в ситуації вже і містяни, тож організаторам створення негативного іміджу Кам’янському вже не залишається нічого іншого, ніж користуватися послугами міських божевільних, звозити на мітинги невідомих людей, пропонуючи за участь по 200 гривень.

У приватних розмовах (з, як він вважає, однодумцями) Олександр Олійник відкритим текстом заявляє, як його «задовбала ця грьобана волонтерка», і що «треба качати, качати, качати». Але не воювати. У лавах ЗСУ, якими останній так технічно маніпулює та прикривається (за спинами жінок та дітей). За нашою інформацією, зараз псевдоволонтер (щоб його не затримав військкомат) розглядає варіант з «Автомайданом». Хоче кататися. Напевно, на BMW X6. Все циклічно, і нічого нового. Мерзотне використання військової теми пройдисвітами та замовниками шоу, яким все більше людей доводиться «відмазувати» від служби у ЗСУ: когось службою в «особливих» батальйонах, когось – купівлею місця у приватному вузі (привіт Олександру Плахотніку).

Не збирається воювати і Олександр Олійник, який вже заявив, що відтепер планує ходити по місту у супроводі адвоката. Наче цар. Звідки у «безробітного волонтера» на це кошти – можете здогадатися самі. А ми подивимося, наскільки держава в нас правова і чи дійсно хтось може бути «рівніше». Як ми й казали – кейс показовий.

Далі буде. Слава Україні! Смерть ворогам!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *