До Кам’янського йде новий циклон: коли та як зміниться погода

В Україні зміниться погода, варто чекати на новий циклон. Принесе він погодні коливання і до Кам’янського.

Про це повідомила синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха в етері телемарафону.

“Поки що циклон відійшов. Вже вчора в денні години він покидав територію України через північно-східні області.  Сьогодні бачимо перепочинок, на території України більш спокійна погода без опадів. Але в другій половині дня з південного заходу буде заходити до України новий циклон. Він буде заходити через західні області, Чернівецьку, Вінницьку. Тому сьогодні у західних областях і на Закарпатті очікуємо опади. Переважно це будуть опади у вигляді мокрого снігу, подекуди з дощем”, – сказала вона.

Далі циклон, за даними синоптикині, просуватиметься на північний схід, буде пролягати через Житомирську і Київську області.

“Теплий сектор цього циклону виходитиме на наші південні регіони, тому там будуть опади у вигляді дощу завтра впродовж дня, а північні області, а також Харківська, Полтавська, Вінницька, Черкаська – опади змішаної фази, ближче до півдня дощ, а до півночі – сніг. Також будуть пориви вітра в межах 15-20 метрів за секунду”, – додала вона.

Согодні у Кам’янському після обіду вже настала відлига. У середу, 29 листопада, з опівночі і до обіду очікується дощ, подекуди досить рясний. Можливі пориви південного вітру до 64 км/год. Денна температура +5… +9 градусів.

В останній день осені, 30 листопада, у нашому місті знову потягне морозцем – вдень -1…+1 градус.

1 та 2 грудня знову потеплішає – вдень +5…+6 градусів. Протягом цих днів періодично йтиме дрібний дощ.

У неділю, 3 грудня, зима приготувала для кам’янчан чергову несподіванку. Вдень повітря прогріється до +10…+12 градусів. Проте день буде хмарним.

Наступний тиждень розпочнеться із плюсових показників, та вже в середу температура почне знижуватися. І вдень, і вночі позначки термометра тепер будуть тільки з мінусом.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *