Почесний кам’янчан зізнався у багатоженстві

Колишній президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв написав книгу спогадів «Моє життя», в якій зізнався в тому, що має другу дружину, яка народила йому двох синів. Про це повідомляє orda.kz.
Як передає агентство, найближчим часом книга надійде у продаж до магазинів. Її перші екземпляри вже отримали політики, експерти та журналісти.
У своїй розповіді колишній президент розповідає, як під час візиту до Талдикоргана біля трапу літака його зустріла молода красива дівчина, в яку він закохався з першого погляду. Самому Назарбаєву тоді було під 60.
Пізніше, 1999 року, Асель Курманбаєва (так звати молоду дружину екс-глави Казахстану) стала переможницею конкурсу «Міс Казахстан». Після цього, згідно з назарбаєвськими мемуарами, він її розшукав. Почалися стосунки.
«Наше знайомство переросло у взаємну симпатію, а вона — на зближення. Поступово ми почали зустрічатись. І в зовнішності, і в думках Асель я побачив багато якостей, які шукав. А головне — я позбувся душевної самотності, що тяглася роками», — пише Назарбаєв.

Вінчання, за його словами, провели за мусульманським обрядом. Асель народила колишньому лідерові двох синів — у 2005 та 2008 роках.
Щодо першої та законної дружини Назарбаєва — Сари Алписівни, то вона, як пише автор, зрозуміла і вибачила його. А три дорослі дочки від першого шлюбу наслідували приклад матері.
Асель Курманбаєва народилася 1980 року. На момент знайомства з майже шістдесятирічним Назарбаєвим їй було 19 років.
Тим часом, як пишуть деякі казахстанські ЗМІ, Асель є фактично третьою дружиною екс-глави Казахстану. Другою називають Гульнару Ракішеву 1970 року народження, яка працювала на момент знайомства з Назарбаєвим борт-провідницею його персонального літака. Тоді їй було 26 років. Згідно з публікаціями, вона народила Назарбаєву двох дочок.

Нагадаємо, з 2000 року Нурсултан Назарбаєв є Почесним громадянином Дніпродзержинська (нині Кам’янське).

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *