Поліцейські Кам’янського розповіли школярам про домашнє насилля

У Кам’янському поліцейські роз’яснили школярам, як протидіяти домашньому насильству та булінгу. В розмові з підлітками інспектори акцентували увагу на те, що необхідно бути ввічливими, добрими, толерантними та завжди проявляти взаємоповагу один до одного.

29 листопада в рамках всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» ювенальні поліцейські Кам’янського РУП провели правовий захід з учнями ліцею № 12. Зустріч відбулася в міській бібліотеці.

Правоохоронці розповіли, що таке булінг, які є прояви насильства, хто найчастіше стає жертвами таких дій. Також вони роз’яснили школярам, яка відповідальність чекає на булерів, що треба робити та куди звертатися за допомогою, якщо відбувається конфліктна ситуація.

Підлітки жваво долучились до обговорення проблеми, розглядали шляхи виходу зі складних ситуацій та надавали один одному поради, як уникнути конфлікту. Кожен мав можливість висловити свою думку та отримати відповіді на питання, які цікавили.

Наприкінці заходу поліцейські зауважили, що у будь якій складній ситуації не треба залишатися сам на сам, а необхідно звернутися за порадою до рідних, педагога, поліцейського, до знайомої людини, з якою склалися довірливі відносини або на безкоштовну дитячу гарячу лінію: 0 800 500 225 або 116-111.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *