На Дніпропетровщині поліція припинила діяльність наркопритону

25-річний раніше судимий містянин надавав знайомим приміщення своєї квартири для вживання психотропів.
Злочинну діяльність чоловіка задокументували правоохоронці відділення поліції № 3 Синельниківського районного управління поліції. За даним фактом слідчим за погодженням з прокуратурою зловмиснику повідомили про підозру за ч. 1 ст. 317 (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.
Також під час слідства правоохоронці відділення поліції № 3 Синельниківського РУП встановили причетність 25-річного наркозлодія та його 20-річного спільника до майнового злочину, вчиненого у Першотравенську. Як з’ясувалося, зловмисники перебуваючи вдома у потерпілого заволоділи гаджетом чоловіка. Після вчинення злочину вони мобільний телефон продали, а гроші витратили на власні потреби.
Слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокуратури повідомили фігурантам про підозру, у таємному викраденні чужого майна, тобто крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України.
Досудове розслідування проваджень вже завершено і обвинувальний акт скерований до суду.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *