У Кам`янському пройшов концерт до Дня людей з інвалідністю

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає День людей з інвалідністю. Разом з нами живуть люди, фізичні можливості яких обмежені. Це ті, хто з певних причин не може повноцінно забезпечувати себе, доглядати за собою.
1 грудня у Південному відділі Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» КМР пройшов захід, приурочений до відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю, метою якого було усвідомлення життєвих проблем людей, які потребують особливої уваги і милосердя. Однозначно, це не святковий день, це день, який робить наголос – є така категорія населення і нам всім разом жити. На святі були присутні депутат міської ради, голова громадської організації «Родини загиблих Героїв м. Кам’янське» Олександр Самойлович зі своїм помічником Ганною Ковдрею та головою квартального комітету Ларисою Санковською.
Цього дня з концертною програмою до нас завітали вихованці Комунального закладу спеціалізованої мистецької освіти «Мистецька школа № 3» Кам’янської міської ради та студія сучасної хореографії «Імпульс» (керівник Каунова Лада), як завжди з різноманітними номерами та розчулили своїм виступом всіх присутніх.
За дорученням міського голови Андрія Білоусова за рахунок коштів місцевого бюджету діти з інвалідністю отримали продуктові набори, а молодь – товари першої необхідності, від Олександра Самойловича діти отримали солодкі подарунки.
Бажаємо всім людям з особливими потребами витримки, оптимізму, здоров`я, можливості втілити в у життя їхні плани, задуми та мрії!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *