Незабаром у Кам’янському відкриється новий заклад української кухні (фото, відео)

Ресторан сучасної української кухні із промовистою назвою «Сало» відкриється неподалік Лівобережного парку вже зовсім скоро.

Цей заклад запрацює на території колишнього ресторану «Лукомор’є», який вже понад десять років стояв пусткою.

Минулого року місцевий підприємець робив спробу поновити роботу цього закладу, але у форматі літнього майданчика із пивом та снеками. Та бізнес не пішов, і вже цього літа заклад не працював.

 

 

Було

Стало

Проте після закриття паркового сезону тут розпочалася масштабна реконструкція. Поруч з рестораном прибрали територію «пташиного двору», жителі якої вже давно отримали новий дім.

Було

Стало

Також для розчищення майданчика знесли багатостраждальну мініатюру Тадж-Махалу, яка стояла тут заросла чагарями кілька років, повільно перетворюючись на руїну, а інколи і на «громадську вбиральню». Сподіваємось, що з початком тепла тут з’являться декоративні насадження або квіти.

Було

 

Стало

Тепер територія майбутнього ресторану повністю відкрита. На подвір’ї йдуть останні оформлювальні роботи, а територію навколо поступово впорядковують. Як повідомляють власники, заклад запрацює вже у грудні. Тому, гадаємо, тут можна буде весело відсвяткувати новорічні свята.

Відео можна переглянути тут.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *