Студенти та молодь Кам’янського грали у “Що? Де? Коли?”

4 грудня у Дніпровському державному технічному університеті відбулась інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?», в якій взяли участь 4 команди: 3 команди ДДТУ – команда «Черепашки» молодіжного студентського парламенту ДДТУ, команда «Пухнасті єноти» , члени якої були учасниками гри «Що? Де? Коли?» минулого навчального року і команда «Примітиви» студентів спеціальності «Прикладна математика» і четверта команда гостей з членів Молодіжної ради Кам’янського.
Гра складалась з 3 основних турів і 3 бліц-турів, протягом яких учасники відповідали як на питання організаторів гри, так і самі ставили питання командам-суперникам, які підготували вдома. Після кожного туру рахунок гри кардинально змінювався і на кожному етапі лідирували різні команди. За кожне питання йшла напружена боротьба, змагалися не лише в ерудиції, а й у швидкості реакції (хто швидше натисне на кнопку) та у витримці і толерантності. А вирішив все останній бліц-конкурс, який і визначив переможців – команду «Пухнасті єноти». Друге місце розділили команди «Черепашки» і «Примітиви» і третє місце посіла юна команда гостей з Молодіжної ради міста.
Закінчилась гра спільним чаюванням і невимушеним спілкуванням, за яким суперники знайшли багато спільних тем і цікавих ідей для наступних конкурсів. Всі учасники гри і вболівальники отримали море позитивних емоцій і гарного настрою, набули нових знань і проявили свою ерудицію і винахідливість.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *