На Дніпропетровщині затримали чорних лісорубів

За незаконну вирубку лісу поліція Синельниківського району затримала трьох чоловіків. Дерева акації фігуранти вирубували в лісосмузі на околиці с. Самарське.
6 грудня поліцейські відділення поліції № 4 Синельниківського районного управління поліції задокументували факт незаконної вирубки лісу. На місці скоєння злочину правоохоронці затримали трьох чоловіків та вилучили порубані дерева акації.
За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ст. 246 (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України.
Того ж дня поліцейські провели обшук у фігуранта, який організував порубку дерев. Вдома у нього правоохоронці вилучили знаряддя злочину: бензопилу, п’ятнадцять ланцюгів до неї, дві шини, та трактор з причепом на якому перевозилася деревина.
На теперішній час всі вилучені речові докази направили на експертизу. За її результатами та остаточного підрахунку суми завданого збитку буде вирішуватися питання оголошення про підозру. Досудове розслідування триває.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *