На Дніпропетровщині чоловік роз’їжджав по місту з наркотиками та боєприпасами

Поліцейські Кривого Рогу вилучили у 35-річного чоловіка наркотичні речовини, зброю та боєприпаси. Чоловік перевозив в авто майже 30 сліп-пакетиків з кристалічною речовиною, пакетики з рослинною речовиною наркотичного походження, електроні ваги, пістолет та два магазини до нього.

6 грудня під час коменданської години патрульні поліцейські зупинили автомобіль на території Покровського району міста для перевірки документів у водія. Під час огляду транспортного засобу було виявлено наркотичні речовини, зброю, 2 магазини з патронами та майже 20 тисяч гривень. Для встановлення обставин та документування злочину на місце прибули співробітники відділення поліції №3 Криворізького РУП.

Раніше судимого за аналогічні злочини чоловіка затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчі повідомили зловмиснику про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Також, внесені відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. За результатами висновку експертизи буде повідомлено про підозру та обрання запобіжного заходу.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *