Урізноманітнити ранкове меню своєї сім’ї досить просто, особливо якщо подати до сніданку гарячі бутерброди з фаршем та сиром. Таку закуску дуже люблять у Німеччині. Все тому, що німецькі господині цінують свій час. Через це вони готують до сніданку таку швидку і ситну страву, смак якої подобається всім членам сім’ї (навіть наймолодшим).
Як основний інгредієнт для таких бутербродів ви можете брати як свинячий, так і курячий фарш. Але варто сказати, заради справедливості, що з першим видом м’яса начинка вийде соковитішою. Що ж до хліба, то свій вибір варто зупинити на білому. Підійде звичайний буханець, тостовий виріб або батон.
За бажанням ви можете додати в начинку солоний огірок. Наріжте його слайсами та викладіть на хліб перед фаршем. Замість огірків можна використовувати свіжий помідор. Промийте його під проточною водою та наріжте невеликим кубиком. Викладіть томат на хліб, а зверху помістіть м’ясо.
Складові
Свинячий фарш 300 г, Хліб 140 г, Зелена цибуля 0,25 пуч., Чорний перець (мелений) 2 дрібки.
Приготування
1. Ретельно промиваємо зелену цибулю. Обсушуємо її. Нарізаємо цибулю невеликими кільцями. Додаємо до свинячого фаршу.
2. Всипаємо до м’яса сіль та чорний мелений перець. Добре перемішуємо всі інгредієнти до однорідної маси. Нарізаємо хліб скибочками. Змащуємо їх невеликою кількістю вершкового масла. Зверху викладаємо м’ясний шар, рівномірно розподіляючи фарш.
3. Натираємо на великій тертці твердий сир. Посипаємо ним бутерброди. Викладаємо їх на лист, застелений пергаментом.
Відправляємо бутерброди в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин. Готово!
До речі, зробити такі гарячі бутерброди можна як у духовці, так і в мікрохвильовій печі. Відправте їх готуватися на 7 хвилин. Потім ви дістанете з мікрохвильової печі відмінну закуску. М’ясна начинка вийде соковитою (головне викладайте її тонким шаром), а твердий сир розплавиться і почне тягнутися. Тому до столу ви подасте шикарну закуску, яку уплітатимуть за обидві щоки всі ваші рідні.