У Кам’янському районі чоловік розбив скло та накинувся з кулаками на власника автомобіля

На Дніпропетровщині поліцейські повідомили про підозру 25-річному чоловіку, який розбив скло та накинувся з кулаками на власника автомобіля.  Вказаний факт дізнавачі кваліфікували як хуліганство та відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановили, що в одному із селищ Верхньодніпровської територіальної громади підозрюваний підійшов до припаркованого біля будинку автомобіля «Mazda 3» та металевим ключем розбив скло у транспортному засобі. Почувши це, у двір вибіг власник автомобіля, однак агресивний чоловік накинувся на нього з кулаками. Утихомирити хулігана допомогли сусіди, які утримували його до приїзду поліцейських.

Поліцейські відділення поліції № 3 Кам’янського РУП встановили особу порушника. Ним виявився 25-річний житель Кам’янського району.

11 грудня за погодженням з Жовтоводською окружною прокуратурою чоловіку повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років. Триває досудове розслідування.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *