Дівчина розповіла про спробу домагання у потязі на рейсі Київ – Дніпро

У соцмережах українка поділилася історією про спробу домагання на поїзді “УЗ” Київ – Дніпро. Однак деякі коментатори сумніваються у правдивості історії, повідомляє “Дніпро Оперативний”.

На своїй сторінці в Х (Twitter) українка Марина опублікувала допис, в якому розповідається, як вона сіла на потяг із Києва до Дніпра. Дівчина заздалегідь забронювала ціле купе. Чоловік у військовій формі намагався знайти своє місце і неодноразово заглядував до неї.

Марина, заради власної безпеки, попросила провідницю навчити її, як зачинити двері купе на замок. Однак вона не думала, що це насправді зможе знадобитися.

Вночі вона побачила, що хтось намагається нахилити ручку дверей, які виявилися зачиненими.

“Я швидко зібрала речі, одяглася в тепле й готова була вибивати вікно та стрибати у сніг, коли почула, що він шепоче та стукає у двері. Я сиділа мовчки. Стукав дужче і смикав двері сильніше. Час від часу він йшов і вертався, коли хтось йшов в туалет по проходу, він ховався”, – пише Марина.

Марина передала своїй мамі дані квитка, щоб та могла зателефонувати на гарячу лінію, бо у дівчини був поганий зв’язок на телефоні. Також на наступній зупинці дівчина повідомила провідниці про ситуацію. Чоловік із сусіднього купе почув їхній діалог, а коли поїзд рушив, знову намагався підійти до дверей купе Марини.

Марина не спала всю ніч і чекала на ранок, коли люди почнуть ходити по проходах.

В коментарях під дописом думки людей розділилися. Більшість щиро співчуває дівчині, однак інша половина звинувачує Марину в тому, що вона повністю вигадала це:

  • “Ну так, історія прикра. Але: 1) якого викупати під себе купе і певно показувати, що ви там одна!; 2) гірлянда! Якого! 3) ми ще не бачили піжаму! Ваша провина у цій історії присутня 100%.”
  • “Висновок: якщо не викуповувати все купе та їздити разом з трьома іншими пасажирами, то нічого не буде. Також більша частина тут шизуха та перебільшення, звичайно”.
  • “Жодного доказу інциденту. Не кажучи вже про те, що ми не дочекаємося від неї правди, так чи був дзвінок на гарячу лінію? Або, наприклад, який номер поїзда і вагону. А чому? Тому що провідниця нам скаже…”
  • “Він же навіть двері не зламав. Потягнути за ручку – не злочин”.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *