Вигадали цей салат в українському місті Полтаві, взявши за основу всім знайомий салат «Мімоза». За смаком і в плані інгредієнтів «Полтавський» справді дуже схожий на «Мімозу». Щоправда, після “Полтавського” на “Мімозу” дивитися вже буде відверто шкода. Адже це покращений варіант!
Складові
1 банка консервованих сардин або сайри, 4 курячі яйця, 1 цибулина, 1 варена морква, 2 плавлені сирки, 30 г волоських горіхів, 3 ст. л. майонезу, сіль за смаком, перець за смаком.
Приготування
1. Злий з консервів рідину, розімни рибу виделкою і виклади її першим шаром салату. Зверху зроби легку майонезну сітку. Другим шаром виклади дрібно нарізану цибулю. Зверху неї теж зроби майонезну сітку.
2. Яйця відвари і охолоди, натри на тертці. Із них зроби третій шар. Після обов’язкової майонезної сітки поклади четвертим шаром натерту на дрібній тертці відварену моркву. Не пропускай майонезні сітки.
3. Верхній шар салату зроби із попередньо підморожених та натертих на тертці плавлених сирків. Зверху них нанеси трохи майонезу, після чого посип верхівку салату подрібненими волоськими горіхами.
Справу зроблено, салат «Полтавський» готовий! Перед подачею на стіл дай страві настоятися кілька годин. Запевняємо, друзі та рідні будуть від нього у захваті. Смачного!
Команда ДЮФШ “Надія” 2014 року народження під керівництвом тренера Миколи Голіка протягом двох місяців успішно…
6,9 млн грн збитків через незаконну порубку лісу в ландшафтному заказнику – на Дніпропетровщині судитимуть…
Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук. "Безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на 07:30.…
Про ситуацію в місті повідомив мер Андрій Білоусов. "Ніч у Кам’янському минула тихо – без…
В Україні незабаром стартує щорічний «Місяць цифрової грамотності». Він триватиме з 1 до 30 листопада.…
У п'ятницю, 31 жовтня, у Покровському районі Кривого Рогу сталися одразу дві пожежі у квартирах.…