Вигадали цей салат в українському місті Полтаві, взявши за основу всім знайомий салат «Мімоза». За смаком і в плані інгредієнтів «Полтавський» справді дуже схожий на «Мімозу». Щоправда, після “Полтавського” на “Мімозу” дивитися вже буде відверто шкода. Адже це покращений варіант!
Складові
1 банка консервованих сардин або сайри, 4 курячі яйця, 1 цибулина, 1 варена морква, 2 плавлені сирки, 30 г волоських горіхів, 3 ст. л. майонезу, сіль за смаком, перець за смаком.
Приготування
1. Злий з консервів рідину, розімни рибу виделкою і виклади її першим шаром салату. Зверху зроби легку майонезну сітку. Другим шаром виклади дрібно нарізану цибулю. Зверху неї теж зроби майонезну сітку.
2. Яйця відвари і охолоди, натри на тертці. Із них зроби третій шар. Після обов’язкової майонезної сітки поклади четвертим шаром натерту на дрібній тертці відварену моркву. Не пропускай майонезні сітки.
3. Верхній шар салату зроби із попередньо підморожених та натертих на тертці плавлених сирків. Зверху них нанеси трохи майонезу, після чого посип верхівку салату подрібненими волоськими горіхами.
Справу зроблено, салат «Полтавський» готовий! Перед подачею на стіл дай страві настоятися кілька годин. Запевняємо, друзі та рідні будуть від нього у захваті. Смачного!
Неподалік Міжгір'я прикордонники зупинили мікроавтобус, який був обладнаний під медичний автомобіль одного з бойових підрозділів.…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 25.07.2025 по 31.07.2025 було…
За даними слідства, фігурант пропонував військовозобов’язаним фальсифіковані документи про непридатність до служби в ЗСУ. Свої…
На автодорозі Н-11 Дніпро-Миколаїв неподалік Баштанки 31 липня близько 02:40 перекинувся на бік рейсовий автобус…
Вийшов новий трейлер мультфільму "Зоотрополіс 2", який виходить у кінотеатрах уже в листопаді. Але, схоже, у…
Державна служба України з питань праці розпочала інформаційну кампанію "Виходь на світло!" для боротьби з…