Повітряний фестиваль у Кам’янському – фото

14 грудня у Кам’янському проходив Зимовий кайт фестиваль Української асоціації повітряних зміїв.
У майстер-класі, який проходив у Кам’янському ліцеї номер 18, взяли участь 40 школярів
Протягом години їм необхідно було власними руками виготовити улюбленого паперового повітряного змія
Розмалювати заготовку з контурами голуба, сови, тигра, лева і перетворити її з допомогою підручних матеріалів у повітряний змій.

фест 1
Допомагали дітям учасниці міжнародних кайт-фестивалів у Болгарії та Італії 2023 року,які спеціально приїхали до нашого міста.
Це Анна Дарда, Ольга Гаража з Дніпра та Іванна Мельничук з Кривого Рога.
Діти були у захваті від роботи і щохвилини новий яскравий повітряний змій милуваа око гостей та педагогів.
І ось настав час коли повітряні змії мали злетіти у небо над сучасним зеленим газоном 18 ліцею, але погода цього дня виявилася справді нельотною… дощ, мряка, мокрий сніг, ожеледиця…Але дитячі кайти все ж злетіли!!!! На імпровізованому майданчику у великій спортивній залі ліцею.
Попереду учасників кайт-фестивалю чекали у Кам’янському центрі Біофарма Плазма, де відбулася презентація кайтів і нагородження гостей фестивалю.

фест 2
Фінальним акордом Зимового Кайт-фестивалю у Кам’янському стало фото у центрі Біофарма Плазма, який гостинно прийняв учасників та організаторів майстер-класу та кайтфесту.

фест фарма
Цей фестиваль отримав символічну назву “Голуби миру”. Саме на паперових кайтах діти у всіх кольорах розмальовували голубів ,які традиційно символізують мир.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *